Icon

Klantenbeoordeling 9.0/10 - 93% beveelt ons aan

Zorgeloos genieten

Bespaar kosten met duurzame energie

Door de stijgende energieprijzen betaalt u nu veel meer energiekosten dan voorheen. Hierdoor maken steeds meer mensen de overstap naar zonnepanelen. Door uw eigen energie op te wekken bent u minder afhankelijk van energieleveranciers en van de veranderende energieprijzen.

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen, maar heeft u het gevoel dat u door de bomen het bos niet meer ziet? Gebruik onze checklist! Hierin lichten we stapsgewijs toe waar u op moet letten bij het maken van uw keuze. Uiteraard plannen we ook graag een vrijblijvend adviesgesprek met u in.

Download hier de zonnepanelen checklist
Kosten Besparen Met Duurzame Energie

Dit zijn onze zonnepanelen

We kiezen bij Piek Energie bewust voor zonnepanelen die in Europa geproduceerd worden. De hoge kwaliteit en het feit dat ze maatschappelijk verantwoord zijn spelen hierbij een grote rol. Onze zonnepanelen voldoen dan ook aan de strengste eisen. Om ze veilig te houden kunt u ook vogelweringsborstels door ons laten plaatsen, waarmee u onder andere het risico op brand vermindert. Daarnaast voorzien we u altijd van advies over uw groepenkast. Is het vermogen niet toereikend? Dan verrichten wij de benodigde aanpassingen.

Tier 1 Piek Paneel

Uw Keuze voor Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Bij Piek Energie zijn we verheugd om ons eigen merk van hoogwaardige zonnepanelen aan te bieden, het Tier 1 Piek Energie-paneel. Dit paneel vertegenwoordigt een selectie van topmerken, waaronder Jinko Solar, Ja Solar en AEG. Deze merken worden onder de verzamelnaam Tier 1 Piek paneel aangeboden vanwege hun identieke prestaties, afmetingen en design.

Lees meer
Productafbeelding Tier 1 Piek Paneel.

Geniet nu nog van 21% belastingvrij!

Bauer

Alles voor onafhankelijke stroomopwekking

Bauer behoort tot de pioniers in de zonnepanelenbranche. Al meer sinds 1985 dragen ze hun steentje bij om van zonne-energie een echt alternatief te maken voor conventionele energiebronnen.

Lees meer
Zonnepaneel Van Bauer (1)

Maximale beveiliging met brandklasse A

Solarwatt

Marktleider in glas-glas zonnepanelen

Solarwatt is een toonaangevende Duitse fabrikant van zonne-energiesystemen. Ze zijn marktleider in glas-glas zonnepanelen en één van de grootste leveranciers van elektriciteitsopslag ter wereld. Al sinds 1993 staan ze bij Solarwatt voor Duitse kwaliteit. U kunt dan ook rekenen op zonne-energiesystemen die elke dag weer topprestaties leveren.

Lees meer
Solarwatt Panel Vision Am 3.0 Black Front Persp 2

Een levensduur van meer dan 40 jaar

Onze werkwijze

1

1 Check Uw Besparing Doe de gratis dakscan

Ontdek snel en eenvoudig hoeveel u met zonnepanelen kunt besparen op uw energierekening.

2

2 Adviesgesprek Adviesgesprek

Naar aanleiding van de dakscan nemen wij telefonisch contact met u op om een adviesgesprek in te plannen. We leren elkaar kennen en gaan dieper in op de situatie.

3

3 Offerte Offerte

Na het adviesgesprek stellen we een offerte op die volledig is toegespitst op uw situatie. Deze ontvangt u per mail.

4

4 Technische Schouw Technische schouw

Is de offerte akkoord? Dan volgt een technische schouw om te zien of alles haalbaar is. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

5

5 Installatie En Oplevering Installatie en oplevering

Als alles in orde is volgt de installatie en oplevering van de zonnepanelen, waarna u kunt genieten van een fors lagere energierekening!

Dakcheck

Gratis dakscan

 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en eenvoudig
Bereken binnen 1 minuut uw besparing

  * is verplicht

  Wij als stichting hebben zeer slechte ervaring met PiekEnergie ,wij hebben 80 zonnepanelen aangeschaft zijn zeer dramatisch gelegd waardoor we niet in aanmerking komen voor scoop 12 , ze komen hun afspraken niet na *** belooft gouden bergen maar puntje bij paaltje sta je nog steeds met lege handen . Wij als stichting en Moskee raden hun niemand aan .

  Zeer slechte ervaring met PIEKENERGIE
  Icon

  1/10

  Rachid

  Super vriendelijke en beleefde jongens die hun vak verstaan.

  Goed overleg, denken mee en ruimen alles op. Ook na een werkdag van 12 uur, zijn ze bereid om alles goed uit te leggen. Ze blijven vriendelijk en geduldig. Dankjewel Jim, Houssein Lees meer
  Icon

  10/10

  Marion

  Jongens werken zeer netjes!

  De jongens werken zeer netjes en denken mee in oplossingen welke voor de klant het gunstigste òf mooiste is.

  Zeer tevreden!
  Icon

  10/10

  Ellen

  Gecertificeerd installateur van

  Enphase Silver Installer (deze Gebruiken)
  F Gassen Certificaat
  Installq Logo Rgb
  Logo Echteinstallateur Nl Wit 335x150
  Techniek Nederland Lidnummer 371337 Vermelden Onder De Foto