Icon

Klantenbeoordeling 9.1/10 - 95% beveelt ons aan

Zorgeloos genieten

Bespaar kosten met duurzame energie

Door de stijgende energieprijzen betaalt u nu veel meer energiekosten dan voorheen. Hierdoor maken steeds meer mensen de overstap naar zonnepanelen. Door uw eigen energie op te wekken bent u minder afhankelijk van energieleveranciers en van de veranderende energieprijzen.

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen, maar heeft u het gevoel dat u door de bomen het bos niet meer ziet? Gebruik onze checklist! Hierin lichten we stapsgewijs toe waar u op moet letten bij het maken van uw keuze. Uiteraard plannen we ook graag een vrijblijvend adviesgesprek met u in.

Download hier de zonnepanelen checklist
Kosten Besparen Met Duurzame Energie

Dit zijn onze zonnepanelen

We kiezen bij Piek Energie bewust voor zonnepanelen die in Europa geproduceerd worden. De hoge kwaliteit en het feit dat ze maatschappelijk verantwoord zijn spelen hierbij een grote rol. Onze zonnepanelen voldoen dan ook aan de strengste eisen. Om ze veilig te houden kunt u ook vogelweringsborstels door ons laten plaatsen, waarmee u onder andere het risico op brand vermindert. Daarnaast voorzien we u altijd van advies over uw groepenkast. Is het vermogen niet toereikend? Dan verrichten wij de benodigde aanpassingen.

Tier 1 Piek Paneel

Uw Keuze voor Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Bij Piek Energie zijn we verheugd om ons eigen merk van hoogwaardige zonnepanelen aan te bieden, het Tier 1 Piek Energie-paneel. Dit paneel vertegenwoordigt een selectie van topmerken, waaronder Jinko Solar, Ja Solar en AEG. Deze merken worden onder de verzamelnaam Tier 1 Piek paneel aangeboden vanwege hun identieke prestaties, afmetingen en design.

Lees meer
Productafbeelding Tier 1 Piek Paneel.

Geniet nu nog van 21% belastingvrij!

Bauer

Alles voor onafhankelijke stroomopwekking

Bauer behoort tot de pioniers in de zonnepanelenbranche. Al meer sinds 1985 dragen ze hun steentje bij om van zonne-energie een echt alternatief te maken voor conventionele energiebronnen.

Lees meer
Zonnepaneel Van Bauer (1)

Maximale beveiliging met brandklasse A

Solarwatt

Marktleider in glas-glas zonnepanelen

Solarwatt is een toonaangevende Duitse fabrikant van zonne-energiesystemen. Ze zijn marktleider in glas-glas zonnepanelen en één van de grootste leveranciers van elektriciteitsopslag ter wereld. Al sinds 1993 staan ze bij Solarwatt voor Duitse kwaliteit. U kunt dan ook rekenen op zonne-energiesystemen die elke dag weer topprestaties leveren.

Lees meer
Solarwatt Panel Vision Am 3.0 Black Front Persp 2

Een levensduur van meer dan 40 jaar

Onze werkwijze

1

1 Check Uw Besparing Doe de gratis dakscan

Ontdek snel en eenvoudig hoeveel u met zonnepanelen kunt besparen op uw energierekening.

2

2 Adviesgesprek Adviesgesprek

Naar aanleiding van de dakscan nemen wij telefonisch contact met u op om een adviesgesprek in te plannen. We leren elkaar kennen en gaan dieper in op de situatie.

3

3 Offerte Offerte

Na het adviesgesprek stellen we een offerte op die volledig is toegespitst op uw situatie. Deze ontvangt u per mail.

4

4 Technische Schouw Technische schouw

Is de offerte akkoord? Dan volgt een technische schouw om te zien of alles haalbaar is. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

5

5 Installatie En Oplevering Installatie en oplevering

Als alles in orde is volgt de installatie en oplevering van de zonnepanelen, waarna u kunt genieten van een fors lagere energierekening!

Dakcheck

Gratis dakscan

 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en eenvoudig
Bereken binnen 1 minuut uw besparing

  * is verplicht

  8

  Vriendelijk personeel en gezellig. Tevreden met installatie en de schouwing. Niets was teveel, houd dit zo vol!!
  Icon

  9/10

  Adrie

  Professioneel bedrijf met prima service

  Wij hebben met verschillende bedrijven contact gehad voor het plaatsen van zonnepanelen maar Piek Energie stak daar met kop en schouders bovenuit. Uitstekende professionele en Lees meer
  Icon

  10/10

  Wilbert

  Top!

  2 airco's geïnstalleerd. Gezellige, oprechte jongens. Ze denken mee alsof het geplaatst wordt in hun eigen woning. Weinig (zichtbare) leidingen. Airco's doen hun werk goed. Erg Lees meer
  Icon

  10/10

  Rosa

  Gecertificeerd installateur van

  Enphase Silver Installer (deze Gebruiken)
  F Gassen Certificaat
  Installq Logo Rgb
  Logo Echteinstallateur Nl Wit 335x150
  Techniek Nederland Lidnummer 371337 Vermelden Onder De Foto