Icon

Klantenbeoordeling 9.1/10 - 94% beveelt ons aan

Airconditioning

Een fijn leefklimaat

De Nederlandse zomers worden elk jaar warmer. Steeds meer mensen kiezen daarom voor airconditioning om de temperatuur in huis of op kantoor aangenaam te houden. Met een airco kunt u ook de luchtvochtigheid aanpassen of de lucht zuiveren. Daarnaast is een single split of multisplit airco ook inzetbaar om efficiënt te verwarmen in de winter. Deze airco’s zijn ontwikkeld op basis van een warmtepomp. Met deze manier van verwarmen bespaart u veel gas of stadsverwarming, dus dat betekent een lagere energierekening.

Nog een stap duurzamer en voordeliger is het als u de benodigde elektriciteit opwekt met behulp van zonnepanelen. Dit is de voordeligste manier van verwarmen. Van adviseren tot installeren, bij Piek Energie gaan we professioneel te werk en leveren we kwaliteit!

Airconditioning

Onze airco’s

Zoveel mensen, zoveel wensen. U kunt verschillende soorten airconditioning laten installeren. Het is daarom van belang om u goed in te lezen en u te laten adviseren over welke soort airconditioning precies bij uw behoeften past. Bij Piek Energie kunt u terecht voor airco’s van Samsung, LG en Daikin. Onderstaand vindt u meer informatie over deze gerenommeerde merken.

Daikin

Energiezuinige airco’s

Daikin biedt airconditioning voor elk type gebouw. De airco’s hebben de hoogste energielabels op de markt. De focus bij Daikin ligt op hernieuwbare energie en besparingen met behulp van de invertertechnologie. U kunt dus rekenen op een energiezuinige totaaloplossing, optimaal comfort én het hoogste rendement.

Lees meer
Daikin Airco

Rustig thuiswerken met slechts 19 dB(A)

LG

Stijlvolle airco’s

Koelen en verwarmen in één stijlvol systeem. De airconditioning van LG biedt de beste luchtkwaliteit. LG brengt energiebesparing naar een superieur niveau met producten die beoordeeld zijn met het A+++ energielabel en gebruik maken van milieuvriendelijke Active Energy Control-technologie. De nieuwe generatie airconditioners van LG creëert een schonere, gezondere omgeving in huis, door de innovatieve luchtzuiveringstechnologie die u beschermt tegen schadelijke bacteriën en allergenen.

Lees meer
Lg Airco

Koelen, verwarmen en steriliseren in één!

Samsung

Innovatieve airco’s

Onze Samsung airco’s beschikken over de Wind-Free™-technologie. Samsung introduceerde in 2017 het eerste wandmodel met deze technologie in Europa. Deze airco’s volgen een koelmodus in drie stappen. Hierdoor kunt u comfortabel wonen, werken en ontspannen zonder onaangename koude tocht te ervaren.

Lees meer
Samsung

Comfortabele koeling zonder koude tocht

Koelen En Verwarmen In 1

Koelen en verwarmen met één systeem

Met een airconditioning kunt u niet alleen koelen op warme dagen, maar ook verwarmen op koude dagen. Een airco blaast dus direct koude of warme lucht uit, waardoor een ruimte snel is gekoeld of verwarmd. Dit kan een groot voordeel zijn in ruimtes die minder vaak en lang worden gebruikt zoals bijvoorbeeld een slaap- of studeerkamer. Maar ook in de woonkamer is verwarming met een airco in het voor- en naseizoen een uitkomst. Als de ruimte in de avond afkoelt, dan is hij zo weer op temperatuur. De cv-ketel hoeft pas weer aan als het buiten echt koud wordt. Hierdoor verbruikt u aanzienlijk minder energie. Bovendien haalt de airco vocht uit de lucht, waardoor een aangenaam binnenklimaat ontstaat.

Single split of multisplit

U heeft er misschien wel eens van gehoord, het onderscheid dat we bij airco’s maken tussen single split of multisplit. Maar wat houdt dit in?

Een single split-unit airco bestaat uit een buiten- en een binnen-unit. Deze soort airconditioning is geschikt om één ruimte te koelen of te verwarmen. Wilt u het klimaat van meerdere ruimtes regelen? Dan is er voor elke ruimte een binnen- en een buiten unit nodig. Over het algemeen koelt een single-split unit airco veel beter dan een mobiele unit. Daarnaast maakt het minder geluid en is het goedkoper qua verbruik.

Met een multi split-unit airco kunt u meerdere ruimtes koelen of verwarmen. Op één buitenunit kunnen meerdere binnenunits aangesloten worden. Dit bespaart aanzienlijk in de kosten. Het zorgt bovendien voor een fraaier aanzien van uw gevel. Het vergt wel wat extra van interne ventilatiekanalen. U dient vaak al bij de bouw rekening te houden met een multi split-unit airco.

Onze werkwijze

1

1 Check Uw Besparing Check uw besparing

Ontdek snel en eenvoudig hoeveel u met een airco kunt besparen op uw energierekening.

2

2 Adviesgesprek Adviesgesprek

Naar aanleiding uw getoonde interesse nemen wij telefonisch contact met u op om een adviesgesprek in te plannen. We leren elkaar kennen en gaan dieper in op de situatie.

3

3 Offerte Offerte

Na het adviesgesprek stellen we een offerte op die volledig is toegespitst op uw situatie. Deze sturen we per mail toe.

4

4 Technische Schouw Technische schouw

Is de offerte akkoord? Dan volgt een technische schouw om te zien of alles haalbaar is. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

5

5 Installatie En Oplevering Installatie en oplevering

Als alles in orde is volgt de installatie en oplevering van de airco, waarna u kunt genieten van een fors lagere energierekening!

Check Besparing Airco

Check uw besparing

 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en eenvoudig
Bereken binnen 1 minuut uw besparing

  * is verplicht

  Vriendelijk, duidelijks hoe en wat

  Goed voorbereid, alles nalopen en voortvarend aan de slag. Goede uitleg en keurig afgewerkt, comform de afsoraken
  Icon

  9/10

  Kees

  Top geregeld allemaal

  Van A tot Z àlles geheel verzorgd, met de juiste uitleg. Eén dag later nog een extra telefoontje om te vragen of de installatie goed werkt. Super tevreden!
  Icon

  9/10

  Jacqueline

  Goede kwaliteit voor een keurige prijs

  De installatie verliep heel prettig en de installateurs waren zeer kundig, netjes en vriendelijk. De communicatie in de aanloop is nog voor verbetering vatbaar, maar verder ben ik Lees meer
  Icon

  8/10

  Michiel

  Gecertificeerd installateur van

  F Gassen Certificaat
  Installq Logo Rgb
  Logo Echteinstallateur Nl Wit 335x150
  Techniek Nederland Lidnummer 371337 Vermelden Onder De Foto
  Enphase Silver Installer (deze Gebruiken)