Icon

Klantenbeoordeling 9.0/10 - 93% beveelt ons aan

Gerenommeerd merk

Hoog rendement en betrouwbare kwaliteit

Bij Piek Energie zijn we verheugd om ons eigen merk van hoogwaardige zonnepanelen aan te bieden, het Tier 1 Piek Energie-paneel. Dit paneel vertegenwoordigt een selectie van topmerken, waaronder Jinko Solar, Ja Solar en AEG. Deze merken worden onder de verzamelnaam Tier 1 Piek paneel aangeboden vanwege hun identieke prestaties, afmetingen en design.

Productafbeelding Tier 1 Piek Paneel..

Geniet nu nog van 21% belastingvrij!

Waarom kiezen voor het Tier 1 Piek Energie-paneel?

  • Hoogwaardige kwaliteit: Onze Tier 1 panelen, waaronder Jinko Solar, Ja Solar en AEG, staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze merken worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun reputatie, productieprocessen en prestaties.
  • Identieke prestaties: Het Tier 1 Piek paneel biedt consistente prestaties dankzij de identieke eigenschappen van de merken die eronder vallen. Of u nu kiest voor Jinko Solar, Ja Solar of AEG, u kunt rekenen op dezelfde hoge efficiëntie en betrouwbare opbrengst.
  • Uniforme afmetingen en design: Het Tier 1 Piek paneel heeft uniforme afmetingen en designkenmerken. Dit maakt de installatie en integratie van de panelen gemakkelijker, ongeacht het specifieke merk dat u kiest.
  • Verzekerde kwaliteit: We bieden een uitgebreide garantie op het Tier 1 Piek paneel, waardoor u verzekerd bent van de kwaliteit en duurzaamheid van uw zonnepanelen. Deze garantie dekt eventuele fabricagefouten en geeft u gemoedsrust voor de lange termijn.

Piek Energie

Uw Partner in Duurzame Energieoplossingen 

Kies voor het Tier 1 Piek Energie-paneel en geniet van de voordelen van hoogwaardige zonnepanelen. Onze experts staan klaar om u te begeleiden bij het selecteren van het beste paneel dat past bij uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en investeer in een duurzame toekomst met het Tier 1 Piek Energie-paneel.

Offerte aanvragen
Dakcheck

Gratis dakscan

  • Geheel vrijblijvend
  • Snel en eenvoudig
Bereken binnen 1 minuut uw besparing

    * is verplicht

    Tier 1 Footer