Icon

Klantenbeoordeling 9.0/10 - 93% beveelt ons aan

Gerenommeerd merk

Hoog rendement en betrouwbare kwaliteit

Bauer is een gerenommeerd merk in de zonne-energiebranche en levert al jarenlang hoogwaardige zonnepanelen. De panelen van Bauer staan bekend om hun hoge rendement en betrouwbare kwaliteit. Daarnaast bieden zij een goede garantie en hebben zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Als partner van Bauer kunnen wij bij Piek Energie onze klanten voorzien van de beste zonnepanelen op de markt. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren over de mogelijkheden en om een oplossing op maat te bieden.

Bauer

Maximale beveiliging met brandklasse A

Specificaties van Bauer zonnepanelen

Bauer biedt een breed scala aan zonnepanelen met verschillende specificaties. Hieronder vindt u enkele specificaties van de Bauer zonnepanelen die wij aanbieden:

  • Vermogen: Bauer zonnepanelen hebben een vermogen van 435 wp.
  • Efficiëntie: Tot 30% meer opbrengst door bifaciale cellen die aan beide zijden actief zijn en een transparante achterkant.
  • Afmetingen: De afmetingen van de Bauer zonnepanelen variëren van 1772 x 1134 x 30 mm
  • Garantie: Bauer biedt een uitstekende garantie van 30 jaar op hun zonnepanelen.

Installatie en onderhoud

Bij Piek Energie staan wij garant voor een professionele installatie van de Bauer zonnepanelen. Onze VCA gecertificeerde monteurs werken volgens de richtlijnen van de NEN1010 en NEN3140 en zorgen voor een veilige en betrouwbare installatie van uw zonnepanelen.

Om een optimale werking van de Bauer zonnepanelen te garanderen, is regelmatig onderhoud essentieel. Bij Piek Energie bieden wij 15 jaar installatiegarantie zodat uw zonnepanelen altijd in topconditie zijn.

Bauer Zonnepanelen

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in de Bauer zonnepanelen van Piek Energie? Vraag dan direct online een offerte aan of maak een afspraak met onze adviseur om langs te komen op uw locatie. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van de beste zonnepanelen voor uw situatie.

Offerte aanvragen

Gratis dakscan

  • Geheel vrijblijvend
  • Snel en eenvoudig
Bereken binnen 1 minuut uw besparing

    * is verplicht

    Tier 1 Footer