Piek Logo Donker Wit

Wij zijn Piek Energie

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn een totaalleverancier op het gebied van duurzame energietechnieken. We zetten ons graag in om samen met u uw huis te verduurzamen door energie te besparen. Van deskundig advies tot vakkundige installatie en onderhoud, u kunt op ons rekenen!

Onze missie en visie

Missie

Bij Piek Energie heeft iedereen passie voor duurzaamheid. We zetten ons in om onze klanten op een eerlijke en betrouwbare manier advies op maat te leveren. Daarbij spelen kwaliteit en een goede, langdurige relatie met onze klanten een belangrijke rol.

Missie Van Piek

Visie

Bij Piek Energie willen we zoveel mogelijk mensen laten zien wat de voordelen zijn van duurzame energie, zowel voor henzelf als voor de wereld om hen heen. Hier maken we ze niet alleen van bewust, we overtuigen ze ook om er werk van te maken.

Visie Piek
Uw Totaalinstallateur

Uw totaalinstallateur

Bij Piek Energie bent u volledig ontzorgd. Wij leveren betrouwbaar vakwerk.

Alleen Eigen Monteurs

Alleen eigen monteurs

Wij werken uitsluitend met eigen monteurs die over alle benodigde certificeringen beschikken.

15 Jaar Ervaring

15 jaar ervaring

Met onze jarenlange ervaring voorzien we u van eerlijk en betrouwbaar advies.

Waarom Piek Energie?

Wij zitten van nature vol energie. En die energie geven we u ook, zowel letterlijk als figuurlijk! Bij alles wat we doen ligt de focus op eerlijkheid en betrouwbaarheid. Dat ziet u terug in ons advies, de producten waar we mee werken en de zorg en aandacht die we besteden aan onze installaties.

We werken alleen met hoogwaardige installatiematerialen en systemen en bezuinigen nooit op kwaliteit. Dit speelt bij ons een belangrijke rol. ‘Goedkoop is duurkoop’ is niet voor niets een veelgehoorde uitdrukking.

Wij begrijpen dat het door het overweldigende aanbod lastig kan zijn om een keuze te maken. Als u interesse heeft in onze producten, plannen we eerst een adviesgesprek bij u thuis. Onze intentie is om u te leren kennen, want we vinden het belangrijk om een langdurige relatie aan te gaan met onze klanten. Uiteraard kijken we ook naar uw situatie. Samen kijken we welke oplossing het best bij u past. Zijn we zover dat we kunnen gaan installeren, dan gebeurt dit altijd door onze eigen monteurs, die stuk voor stuk over de nodige ervaring en certificaten beschikken. Met hun vakwerk bieden we u optimale zekerheid.

Fill 20 Copy
Piek 4
Piek Sfeerimpressie 1
Piek Sfeerimpressie 2
Sfeermimpressie 3

Werken bij Piek Energie?

Krijg je volop energie van duurzame energie en zie jij het als je missie om heel Nederland hier samen met ons enthousiast voor te maken? Dan maken we graag kennis met je! Onderstaand vind je de vacatures die op dit moment openstaan.

Icon ZonnepanelenZonnepanelen

Administratief medewerker

Lees meer

Airco IconAirconditioning

Koelmonteur

Lees meer

Icon ZonnepanelenZonnepanelen

Elektromonteur

Lees meer