Icon

Klantenbeoordeling 9.1/10 - 95% beveelt ons aan

Betrouwbare laadpalen

Uw partner in laadoplossingen

Elektrisch rijden is de toekomst. Het is goed voor het milieu én voor uw portemonnee. Laadpalen schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond. Wilt u bij u thuis een laadpaal laten plaatsen, zodat u zeker weet dat u altijd een plek heeft om uw auto op te laden? Maak dan een weloverwogen keuze.

Bij Piek Energie vinden we het belangrijk om u van een zo goed mogelijk advies te voorzien. Daarom plannen we graag een vrijblijvend gesprek bij u thuis. De installatie gebeurt vervolgens altijd door onze eigen installateurs, die vanzelfsprekend alle benodigde vakkennis in huis hebben.

Laadscan Aanvragen

Onze laadpalen

Wij leveren diverse soorten laadpalen van Wallbox. Onderstaand vindt u meer informatie.

Wallbox

Duurzame laadoplossingen

Wallbox heeft zich ten doel gesteld om de manier waarop we energie gebruiken te veranderen. Ze creëren slimme laadsystemen die geavanceerde technologie combineren met een mooi design en die de communicatie tussen de auto en de oplader beheren met gebruiksvriendelijke toepassingen. De bedoeling is dat het opladen van uw elektrische auto net zo eenvoudig wordt als het laden van uw smartphone.

Lees meer
Wallbox Productfoto

Kosteloos opladen i.c.m. zonnepanelen

Aandachtspunten

Wat is belangrijk bij aanschaf van een laadpaal?

Het is belangrijk om niet over één nacht ijs te gaan bij de aanschaf van een laadpaal. Daarom komen wij bij u thuis om u van passend advies te voorzien. Onderstaand vindt u 4 zaken die belangrijk zijn om op te letten:

 1. Veiligheid en intelligentie

Uw elektriciteitsnetwerk mag niet overbelast raken door het gebruik van uw laadpaal. Met een laadpaal met dynamic load balancing voorkomt u stroomuitval bij overbelasting. Op momenten dat u in huis veel stroom gebruikt, zorgt deze functie ervoor dat de laadpaal minder verbruikt door het opladen te vertragen of stop te zetten.

 1. Laadtijd

De laadsnelheid hangt af van het laadvermogen en energieverbruik van uw auto. We duiden dit aan in kWh (Kilowattuur).

 1. Betrouwbaarheid

Om het maximale uit uw laadpaal te halen, is het goed om rekening te houden met de robuustheid en levensduur van het merk dat u laat installeren.

 1. Erkend installateur

Onze installateurs zijn opgeleid en gecertificeerd om op professionele wijze laadstations te installeren en op te leveren. Wij staan voor deskundige installatie en deskundig advies.

Stappen Laadpalen

Onze werkwijze

1

15 Jaar Ervaring Laadscan aanvragen

U vraagt een laadscan aan via het formulier op onze website.

2

2 Adviesgesprek Adviesgesprek

Naar aanleiding van uw getoonde interesse nemen wij telefonisch contact met u op om een adviesgesprek in te plannen. We leren elkaar kennen en gaan dieper in op de situatie.

3

3 Offerte Offerte

Na het adviesgesprek stellen we een offerte op die volledig is toegespitst op uw situatie. Deze sturen we per mail toe.

4

Group 19 Technische schouw

Is de offerte akkoord? Dan volgt een technische schouw om te zien of alles haalbaar is. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

5

5 Installatie En Oplevering Installatie en oplevering

Als alles in orde is volgt de installatie en oplevering van de laadpaal, waarna u altijd onbezorgd uw auto kunt opladen!

Piek Laadpaal Cta

Laadscan aanvragen

 • Geheel vrijblijvend
 • Professioneel advies
Bereken binnen 1 minuut uw besparing

  * is verplicht

  8

  Vriendelijk personeel en gezellig. Tevreden met installatie en de schouwing. Niets was teveel, houd dit zo vol!!
  Icon

  9/10

  Adrie

  Professioneel bedrijf met prima service

  Wij hebben met verschillende bedrijven contact gehad voor het plaatsen van zonnepanelen maar Piek Energie stak daar met kop en schouders bovenuit. Uitstekende professionele en Lees meer
  Icon

  10/10

  Wilbert

  Top!

  2 airco's geïnstalleerd. Gezellige, oprechte jongens. Ze denken mee alsof het geplaatst wordt in hun eigen woning. Weinig (zichtbare) leidingen. Airco's doen hun werk goed. Erg Lees meer
  Icon

  10/10

  Rosa

  Gecertificeerd installateur van

  F Gassen Certificaat
  Installq Logo Rgb
  Logo Echteinstallateur Nl Wit 335x150
  Techniek Nederland Lidnummer 371337 Vermelden Onder De Foto
  Enphase Silver Installer (deze Gebruiken)