Icon

Klantenbeoordeling 9.1/10 - 95% beveelt ons aan

Tot 90% schonere lucht

Samsung airconditioning

Onze Samsung airco’s beschikken over de Wind-Free™-technologie. Samsung introduceerde in 2017 het eerste wandmodel met deze technologie in Europa. Deze airco’s volgen een koelmodus in drie stappen. Bij de eerste stap wordt de temperatuur snel verlaagd in de Fast Cooling-modus. Vervolgens maakt hij gebruik van een ontvochtigingsfunctie om het optimale vochtigheidsniveau in te stellen. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, wordt de Wind-Free™ Cooling-modus geactiveerd om die niveaus te handhaven en een ideaal comfortniveau te bieden. Hierbij wordt verse lucht langzaam en gelijkmatig verspreid door duizenden microgaten, waardoor een “Still Air”-toestand ontstaat. Hiermee kunt u comfortabel wonen, werken en ontspannen zonder onaangename koude tocht te ervaren.

Samsung

Comfortabele koeling zonder koude tocht

De voordelen op een rij

  • Tot 90% schonere lucht door het geavanceerde filter, dat zelfs de kleinste stofdeeltjes, allergenen en luchtvervuilers elimineert.
  • Wandairco’s met Wind-Free™-technologie
  • De nieuwe Wind-Free™-reeks optimaliseert het koelproces met de AI (Artificial Intelligence) Auto Cooling-functie voor efficiënt gebruik.
  • Op afstand bedienbaar.

Samsung Airco Voordelen

Optimale energie-efficiëntie

De nieuwe generatie Wind-Free™ wand gemonteerde airconditioners maakt gebruik van de nieuwe energiezuinige Digital Inverter Boost-compressor van Samsung. Daardoor kunt u de door u gewenste temperatuur handhaven en tegelijkertijd uw energieverbruik verminderen. De nieuwe Digital Inverter Boost-compressor is ontwikkeld om de binnentemperatuur op een efficiënte manier te houden en het apparaat niet herhaaldelijk aan en uit te hoeven zetten. De topklasse Wind-Free™-unit wordt geleverd met een energielabel A+++ voor zowel SEER als SCOP, de hoogst haalbare energiebeoordeling in Europa.

Samsung Airco Afstand Bedienbaar

Op afstand bedienbaar

De Samsung wandmodellen Wind-Free™, Wind-Free Ultra en Maldives zijn standaard voorzien van wifi bediening. Hiermee kunt u uw optimale binnenklimaat op afstand instellen en beheren. Zo kunt u de verwarming of airco alvast aanzetten als u naar huis gaat. En vergeet u de unit uit te schakelen, dan is dat vanaf uw mobiele telefoon zo aangepast!

Alle airconditioners van Samsung zijn voorzien van een geavanceerde filter, om zelfs de kleinste stofdeeltjes, allergenen en overige luchtvervuilers te elimineren. Door gebruik te maken van een filter met een zeer grote dichtheid worden zelfs de kleinste stofdeeltjes uit de ingaande lucht gefilterd. Bovendien is het filter in de airco uitgerust met een antibacteriële laag, waardoor bacteriën geen kans meer hebben. Alle lucht die de unit verplaatst, passeert dit filter. Uw lucht is tot wel 90% schoner!

 

Check uw besparing

  • Geheel vrijblijvend
  • Snel en eenvoudig
Bereken binnen 1 minuut uw besparing

    * is verplicht

    Airco Footer Piek