Icon

Klantenbeoordeling 9.1/10 - 95% beveelt ons aan

Energiezuinig koelen en verwarmen

LG airconditioning

Koelen en verwarmen in één stijlvol systeem. De airconditioning van LG biedt de beste luchtkwaliteit. LG brengt energiebesparing naar een superieur niveau met producten die beoordeeld zijn met het A+++ energielabel en gebruik maken van milieuvriendelijke Active Energy Control-technologie. De nieuwe generatie airconditioners van LG creëert een schonere, gezondere omgeving in huis, door de innovatieve luchtzuiveringstechnologie die u beschermt tegen schadelijke bacteriën en allergenen.

Lg Airco

Koelen, verwarmen en steriliseren in één!

De voordelen op een rij

 • Een schoner en aangenamer leefklimaat.
 • De LG airco’s staan bekend om hun stijlvolle uiterlijk.
 • Laag geluidsniveau door de unieke asymmetrische ventilator en de inverter compressor.
 • Ongeëvenaard gemak van installatie en onderhoud.
 • Efficiënt gebruik van de airco met de AI (Artificial Intelligence) Auto Cooling-functie, die automatisch schakelt naar de meest geschikte instelling.
 • De Wind-Free™-reeks is voorzien van een ingebouwde bewegingsdetectiesensor (MDS) die bewegingen volgt om efficiënt te koelen.

Black Mirror

Deze stijlvolle en stille airconditioner is voorzien van een UVnano™ filter dat 99,99% van de bacteriën/virussen verwijdert met UV-LED licht om de ventilator schoon en fris te houden. Zo heeft u een schone ventilator en schone lucht. Ook de geurintensiteit van tabakslucht is binnen een uur ruim de helft minder. Het systeem is voorzien van een automatische interne schoonmaakfunctie die het vocht in de ariconditioner droogt, zodat deze altijd schoon is. De airco is op diverse manieren te bedienen: met de draadloze infrarode afstandsbediening, met wifi en zelfs met stembediening.

Artcool Mirror Sfeerfoto 3
Artcool Gallery Sfeerfoto 3

Artcool Gallery

Deze zuinige en stille airco zit weggewerkt in een stijlvolle fotolijst die u kunt voorzien van uw favoriete foto of kunstwerk. De ‘silent night operation’ koelt een aangegeven aantal uur op het heetst van de dag en keert ’s avonds automatisch terug naar de normale stand voor een koele, muisstille nachtrust. De LG ARTCOOL Gallery-airconditioner biedt een nieuw 3-wegs luchtstroomconcept. Dit maakt een snelle en gelijkmatige koeling aan de voorkant en de zijkanten mogelijk. Zo is een perfecte temperatuurverdeling in uw kamer gegarandeerd.

Dualcool Prestige

Deze airco heeft een dubbele inverter compressor die storende trillingen voorkomt, uw kamer sneller op temperatuur brengt, langer meegaat en extreem stil werkt. Ook past deze de draainsnelheid aan aan de temperatuur, waardoor er geen energie wordt verspild. Wilt u zelf de controle houden over het energieverbruik? Dit kan met de LG Active Energy Control-functietoets. U kunt deze instellen op 100%, 80%, 60% en 40%. De Plasmaster Ionizer in de binnenunit sterilliseert zowel de lucht die door de airco gaat als de lucht in de rest van de ruimte. De automatische schoonmaakfunctie voorkomt vorming van schimmels en bacteriën. Het Plasmaster systeem zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid stabiel blijft, met een gezond leefklimaat als resultaat.

Prestige Sfeerbeeldfoto 2 (1)

Check uw besparing

 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en eenvoudig
Bereken binnen 1 minuut uw besparing

  * is verplicht

  Airco Footer Piek