Icon

Klantenbeoordeling 9.0/10 - 94% beveelt ons aan

Duurzame laadoplossingen

Wallbox laadpalen

Wallbox heeft zich ten doel gesteld om de manier waarop we energie gebruiken te veranderen. Ze creëren slimme laadsystemen die geavanceerde technologie combineren met een mooi design en die de communicatie tussen de auto en de oplader beheren met gebruiksvriendelijke toepassingen. De bedoeling is dat het opladen van uw elektrische auto net zo eenvoudig wordt als het laden van uw smartphone. We voorzien u graag van meer informatie over de laders die via ons verkrijgbaar zijn.

Wallbox Productfoto

Kosteloos opladen i.c.m. zonnepanelen

Copper SB

De perfecte combinatie tussen slimme technologie en een mooi ontwerp, dat is de Wallbox Copper SB. Het geïntegreerde stopcontact maakt het mogelijk om elke elektrische auto op te laden. Maak verbinding via wifi, bluetooth, ethernet of 4G (optioneel) en kies wie toegang heeft tot uw oplader met RFID-kaarten of de myWallbox-app. De lader is leverbaar met diverse voedingen met maximaal laadvermogen van 22 kW, afhankelijk van het circuit van uw elektrische installatie. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van Power Sharing.

De voordelen

 • Flexibiliteit

Kan alle elektrische auto’s die op de markt zijn van stroom voorzien dankzij het geïntegreerde stopcontact.

 • Verbinding

Maakt verbinding met elk smart apparaat via wifi, bluetooth, ethernet of 4G.

 • Duurzaam

Copper SB is gecertificeerd water- en stofbestendig met beschermingsklasse IP54 en IK08, waardoor hij zowel binnen als buiten veilig geïnstalleerd kan worden.

 • Twee jaar garantie
Copper Sb Laadpaal Van Wallbox
Pulsar Plus Wallbox Laadpaal

Pulsar Plus

De Pulsar Plus is de kleinste lader van Wallbox, maar desondanks heel krachtig en slim. Hij is zo ontworpen dat hij overal past en hij verandert van kleur afhankelijk van de laadstatus, zodat u direct weet wanneer uw auto aan het opladen is of klaar is voor gebruik. De lader is verkrijgbaar met verschillende oplaadkabels en voedingen, zodat hij elke elektrische auto tot 22 kW kan opladen. Maak verbinding met de myWallbox-app via wifi of bluetooth en profiteer van een volledig scala aan slimme laadfuncties.

De voordelen

 • Verbinding

Verbind Pulsar Plus met elk smart apparaat via wifi of bluetooth en gebruik de myWallbox-app om uw oplader eenvoudig te bedienen.

 • Beheersbaar

Plan laadsessies zodat u kunt profiteren van lagere tarieven tijdens daluren, controleer de status van uw oplader en nog veel meer.

 • Onboard Intelligence

Beheer uw laadsessies met bluetooth, zelfs als u geen verbinding kunt maken met internet.

 • Twee jaar garantie

Laadscan aanvragen

 • Geheel vrijblijvend
 • Professioneel advies
Bereken binnen 1 minuut uw besparing

  * is verplicht

  Piek Laadpaal Cta