Icon

Klantenbeoordeling 9.0/10 - 94% beveelt ons aan

Stille werking voor onbezorgd genieten

De all electric warmtepompen van Samsung

De ClimateHub EHS Split is de meest geavanceerde en geïntegreerde oplossing van Samsung voor verwarming en warmwatervoorziening. Met deze warmtepompen ervaart u een perfect comfortabel binnenklimaat in uw huis. De hydro-unit met geïntegreerde tank heeft een compact en modulair ontwerp, waardoor de installatie soepel en snel is. Het gestroomlijnde ontwerp zorgt ervoor dat de warmtepomp moeiteloos opgaat in uw keuken of bijkeuken, zonder waardevolle ruimte in beslag te nemen. Met de ClimateHub EHS Split kunt u dus binnen de kortste keren genieten van het ultieme comfort. Vraag direct een offerte aan met onze handige tool.

Offerte aanvragen
Ehs Climatehub R Perspective Web

Nog lager energieverbruik i.c.m. zonnepanelen

Stille werking en eenvoudig onderhoud

Niemand zit te wachten op geluidsoverlast van een warmtepomp. Dat hebben ze bij Samsung goed begrepen. De ClimateHub EHS Split wamtepompen zijn voorzien van een vierstaps stille modus, waardoor het geluidsniveau van de buitenunit maar 35 dB(A) bedraagt. U kunt dus heerlijk genieten van een rustige omgeving in uw huis, terwijl de warmtepomp efficiënt zijn werk doet. Met een handig geplaatst toegangsvenster en intuïtieve onderhoudsopties, kunt u de inbedrijfstelling en het onderhoud eenvoudig uitvoeren aan de voorkant van de warmtepomp.

De voordelen op een rij

 • U profiteert van een lager energieverbruik
 • Een perfect binnenklimaat in uw huis
 • Ultiem comfort door de stille werking en slimme bediening
 • Hoogwaardige technologie met een betrouwbare werking
 • Eenvoudige installatie, ingebruikname en onderhoud
 • Compact en gestroomlijnd design
Samsung Climatehub Ehs Tdm Plus Sfeer

Slimme bediening

Het gebruik van een micro SD-kaart of de app van Samsung S-Checker zorgt ervoor dat uw warmtepomp altijd in goede conditie blijft. De ClimateHub EHS is op afstand bedienbaar met de Samsung SmartThings-app en de optionele wifi-kit. Dit geeft u volledige controle over uw warmtepomp met slechts een paar tikken op uw scherm. Zet de pomp aan of uit, bedien de functies en stel de gewenste temperatuur in, waar u ook bent.

Offerte aanvragen

Check uw besparing

 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en eenvoudig
Bereken binnen 1 minuut uw besparing

  * is verplicht

  Warmtepompen Banner