Icon

Klantenbeoordeling 9.1/10 - 95% beveelt ons aan

Een nieuwe stap naar gasloos

De hybride warmtepompen van Daikin

Met een hybride warmtepomp kunt u tegen een relatief lage investering al gauw tot 50% op uw gaskosten besparen. De hybride warmtepompen van Daikin combineren het beste van een warmtepomp en een cv-ketel om het energierendement te optimaliseren. Bovendien zijn het de stilste warmtepompen in de markt.

Daikin E1517403497866 1

Nu tot €3.000,- subsidie!

Lager gasverbruik

Is uw cv-ketel aan vervanging toe en zoekt u een duurzaam alternatief, maar u wilt nog niet volledig van het gas af? Kies voor een hybride warmtepomp van Daikin. Deze lucht/water warmtepomp zet hernieuwbare energie uit lucht om in warmte of koeling. In de pomp is het binnendeel van zowel de warmtepomp als cv-ketel verwerkt. Het grootste deel van uw gasverbruik maakt plaats voor elektriciteit, waardoor uw energierekening flink daalt. Bij Piek Energie bieden we hybride warmtepompen van Daikin met een vermogen van 4,4 kW en 7,4 kW.

Daikin

De voordelen op een rij

 • Duurzaam verwarmen, koelen en warm kraanwatervoorziening.
 • U bespaart tot 35% meer energie en tot 50% meer gas.
 • De warmtepompen zijn ideaal voor renovaties en de vervanging van oude cv-ketels.
 • Compact design, waardoor weinig installatieruimte nodig is.
 • De warmtepompen werken perfect met uw bestaande leidingen en afgiftesystemen
Intergas Hybride Warmtepomp Van Daikin

Daikin Intergas hybride warmtepomp

De Daikin Intergas hybride warmtepomp is uw slimme en duurzame hybride oplossing voor verwarming, warm kraanwater en koeling voor klimaatcomfort, het hele jaar door. Hij combineert de intelligente Daikin lucht/water warmtepomptechnologie met de hr-technologie en comfort van de nieuwe Intergas cv-ketel ter vervanging van uw bestaande cv-ketel. De installatie is snel en eenvoudig, door de compacte afmetingen en doordat bestaande radiatoren en leidingwerk niet vervangen hoeven te worden. Uw warme kraanwater (douche e.d.) blijft gewoon via de cv-ketel lopen.

Op basis van buitentemperatuur, de interne verwarmingsvraag en de energieprijzen kiest de warmtepomp altijd heel slim de meest efficiënte modus. Als het erg koud is gaat er een beetje gas bij, maar doorgaans is het efficiënt elektrisch. U krijgt uw woning er gemakkelijk mee warm en heeft altijd nog de gasketel als back-up. Dus u zit nooit in de kou!

Offerte aanvragen

Check uw besparing

 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en eenvoudig
Bereken binnen 1 minuut uw besparing

  * is verplicht

  Warmtepompen Banner