Icon

Klantenbeoordeling 9.1/10 - 95% beveelt ons aan

Een nieuwe stap naar gasloos

De all electric warmtepompen van Daikin

Naast de hybride systemen van Daikin leveren we ook de all electric lucht/water warmtepompen uit de Daikin Altherma 3 range. Deze pompen leveren zeer sterke prestaties op het gebied van comfort, energierendement, betrouwbaarheid en bediening. Zo gebruiken ze de Bluevolution technologie om een seizoen rendement van A+++ te behalen. Daarnaast werken ze zelfs bij een buitentemperatuur tot -28°C. De Altherma 3 is eenvoudig in te stellen en te bedienen door het nieuwe MMI-besturingssysteem. U kunt gebruikmaken van verwarming op maat door het aantal te verwarmen zones en de temperaturen te personaliseren.

Daikin Elektrische Warmtepomp Productfoto Scaled E1692277800304

Nu tot €3.750,- subsidie

Hoe werkt het?

Voor het verwarmen, koelen en de warmkraanwatervoorziening van woningen maken de Daikin Altherma warmtepompen gebruik van lucht. Het buitendeel van de pomp onttrekt warmte aan de buitenlucht, ook wanneer het koud is. Deze warmte vormt 75% van de benodigde energie en wordt aangevuld met elektriciteit. De warmte uit de buitenlucht wordt via een koudemiddel overgedragen naar het water. Met de warmte in combinatie met een compressor wordt uw woning vervolgens efficiënt verwarmd, waardoor u er altijd comfortabel bij zit.

De voordelen op een rij

 • Duurzaam verwarmen, koelen en warm kraanwatervoorziening.
 • Ontworpen om te functioneren onder de meest extreme weersomstandigheden.
 • U stapt over naar een volledig groene oplossing.
 • Het buitendeel van de pomp produceert maximaal circa 38 dB geluid op een afstand van 3 meter.
 • Het ontwerp is zeer stijlvol en leidde tot meerdere awards.
Altherma 3 R Kleine Cap Ehbh Ip1

Nieuwe generatie Daikin All Electric

De nieuwste generatie Daikin hoge temperatuur (HT) lucht/water warmtepompen is ideaal voor renovaties (met behoud van bestaande leidingen en radiatoren) en de vervanging van oude cv-ketels door de verhoogde afgifte temperatuur van 70°C. De optimale keuze voor verwarmen, koelen en warm kraanwater.

Een cv-ketel vervangen voor een warmtepomp betekent dat u overschakelt op een volledig groene oplossing. Warmtepompen verminderen de uitstoot van CO2 over het algemeen met 70%. Daarnaast ziet u het verschil op de energierekening en kunt u de investering snel terugverdienen. De Daikin Altherma 3 H HT heeft een zeer lage geluidsdruk en een Bi-zone model. Dit model is leverbaar in twee binnen delen, als vloer- of wandmodel en verkrijgbaar in een 14, 16 en 18 kW uitvoering.

Offerte aanvragen

Check uw besparing

 • Geheel vrijblijvend
 • Snel en eenvoudig
Bereken binnen 1 minuut uw besparing

  * is verplicht

  Warmtepompen Banner