Amine Adviseur

Amine

Commercieel medewerker binnendienst

Bij Piek Energie begrijpen we dat duurzaamheid en kwaliteit hand in hand gaan. Wij zijn trots op onze bewuste keuze om zonnepanelen te selecteren die niet duizenden kilometers afleggen, maar juist dichtbij huis worden gefabriceerd en geassembleerd. Deze transparante aanpak heeft veel voordelen voor onze klanten en het milieu.

Waarom zonnepanelen van dichtbij?

Het is essentieel om te beseffen dat zonnepanelen kwetsbare zonnecellen bevatten. Langdurige reizen over zee en veel transport kunnen leiden tot beschadigingen van de panelen. Microcracks, kleine haarscheurtjes, kunnen onopgemerkt ontstaan en leiden tot verminderd rendement. Bij Piek Energie geven we de voorkeur aan zonnepanelen die niet de wereld rondreizen, maar juist in Europa worden gefabriceerd en geassembleerd. Hierdoor worden potentiële microcracks tijdens transport en montage tot een minimum beperkt.

Duurzaamheid en kwaliteit

Onze keuze voor in Duitsland geproduceerde zonnepanelen van Solarwatt biedt vele voordelen. Deze panelen worden niet alleen in eigen beheer in Duitsland geassembleerd en getest, maar zijn ook vrij van verre reizen en de bijbehorende CO2-uitstoot. Hierdoor kunnen onze klanten erop vertrouwen dat de panelen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en 100% voldoen aan onze normen.

Lokaal kopen voor meer zekerheid

Bij Piek Energie moedigen we onze klanten aan om lokaal te kopen en te profiteren van Europese regelgeving. Als er onverhoopt een garantieclaim nodig is, staan onze klanten sterker binnen de Europese markt. We nemen verantwoordelijkheid voor onze producten en klanten en willen hen de beste garanties bieden voor een zorgeloze ervaring.

Geen gedoe met terugverdientijden

Bij Piek Energie zijn we eerlijk over terugverdientijden en vermijden we loze beloftes. In plaats van te focussen op snelle terugverdientijden, geloven we in duurzame en langdurige rendementen voor onze klanten. We begrijpen dat rendement kan worden beïnvloed door veranderende klimaatomstandigheden en temperatuurwisselingen. Daarom zorgen we ervoor dat onze zonnepanelen van de hoogste kwaliteit zijn, met een focus op betrouwbare en consistente energieopwekking.

Kiezen voor Piek Energie betekent kiezen voor transparante en duurzame oplossingen zonder gedoe met terugverdientijden. We zijn er trots op dat we onze klanten hoogwaardige producten kunnen bieden, ondersteund door uitgebreide garantievoorwaarden. Samen streven we naar een groenere toekomst en een duurzame energievoorziening voor iedereen.

 

Deel dit artikel:

Auteur

Transparante en duurzame keuzes bij Piek Energie

Amine

Commercieel medewerker binnendienst


info@piekenergie.nl Of bel 076 205 5232

Amine Adviseur

    * is verplicht